A tökéletes klímaberendezés amely megmenti a gondoktól

  • Nem kell törődni vele
  • Évente tisztítja és karbantartja önmagát
  • Automatikusan eltávolítja a vírusok és szennyező anyagok akár 99%-át

airCloud Home

  • Szabályozza a klímát bárhonnan
  • Automatikusan beállítja a hőmérsékletet, ahogy hazaérkezik vagy elhagyja a lakást
  • Monitorizálja az energiaköltségeket

FrostWash

Idővel por és szennyeződés halmozódhat fel a klíma berendezésben ami csökkenti a rajta átáramló levegő mennyiségét, és idővel csökkenti a teljesítményét. A Hitachi FrostWash technológia segít megőrizni klíma berendezésének teljesítményét az elkövetkező években, a por és szennyeződések lefagyasztásával, felmelegítésével és elmosásával. Vizsgálataink azt mutatják, hogy a FrostWash-val rendelkező rendszerek háromszor jobbak a légáramlási teljesítmény fenntartásában, mint azok, amelyek nem ezt a technológiát használják.

Megakadályozza a kellemetlen szagok megjelenését a klíma berendezésében

Ahányszor a készülék ki van kapcsolva, a penész elleni funkció automatikusan felmelegíti a belső komponenseket, hogy megakadályozza a penészképződést – ami a kellemetlen szagok elsődleges oka.

Ellenálló képességi teszt

Hő- és fagysokk, extrém nedvesség, zuhogó eső, túlfeszültség, villámcsapások, becsapódások és egyebek… az összes általunk forgalmazott klímaberendezés a végletekig volt tesztelve. Ezenkívül, egyedülálló SafeGuard rendszerünk egyesíti az elektromos és mechanikus rendszereket, hogy megvédje a kültéri egységet a szélsőséges időjárástól és feszültségingadozásoktól.

Automatikusan eltávolítja a vírusok és szennyező anyagok akár 99%-át

Akár 3 különböző légtisztítási technológia kombinácíója, a szennyező anyagok, köztük a vírusok, baktériumok és penészgombák elleni fokozott hatékonyság érdekében. Az előszűrő, a légtisztító szűrő és a hőcserélő tisztító együtt működik, akár 99%-os hatékonysággal a vírusok ellen2, akár 99%-os hatékonysággal a baktériumokkal szemben3, és a penészgomba akár 95%-os csökkentésevel.