Magas vízhőmérséklet:
Az EHS Mono HT Quiet fejlett tulajdonságaival képes a 70 °C-os vízhőmérséklet elérésére, amelyet megbízhatóan tud biztosítani.

Megnövelt hőátadási felület (11,9%-kal) a gyorsabb hőcsere érdekében.

Megerősített kompresszor alkatrészek (Reed-szelepek).

Új spirálkompresszor Flash Injection technológiával.

Energiafogyasztás:
EHS rendszereink számos fejlett technológiát alkalmaznak az energiafogyasztás optimalizálásához. A Samsung EHS Mono HT Quiet rendszereinek szezonális fűtési jóságfoka (SCOP*) az A+++ energiahatékonysági osztályba sorolható, vagyis igazoltan magas hatékonysággal működik.

A Samsung EHS Mono HT Quiet készülék az R32 hűtőközeg használatával megfelelő szintű fűtési teljesítményt nyújt alacsony külső hőmérsékleten is. Mindez segíti az ózonréteg elvékonyodásának mérséklését és a globális felmelegedés hatásának enyhítését, mivel ebből a hagyományos R410A hűtőközegnél kisebb mennyiség is elegendő, valamint CO₂-kibocsátása is alacsonyabb.

Csendes működés: 
Az új zajcsökkentő technológiáknak köszönhetően az EHS Mono HT Quiet képes az akár 35 d (BA) zajszintű működésre is a 4 fokozatú csendes üzemmódot használva.

A változó fogazású ventilátor a levegőáram turbulenciájának minimalizálásával csökkenti a ventilátor zaját.

Groove Grid Felttel ellátott, kétrétegű hőszigetelés: a kétrétegű hőszigetelés a kompresszoron és a szekrény belsejének burkolatán lévő tömörített filcből áll, amely hatékonyan képes blokkolni a zajkibocsátást. A burkolat nagy teljesítményű anyagból készült szabadalmaztatott. Groove Grid Felt kialakítással, amely képes elnyelni a kompressziós részek és a vibráció által kibocsátott zajokat. A kompresszor felszereléséhez használt rugós tömítőgyűrű képes elnyelni a kompresszor által gerjesztett rezgést, ezzel minimalizálva a kibocsátott zajt.

A kompresszor megerősített főtengelye képes csökkenteni az alacsony frekvenciájú, rezonáló zajt.

Quiet Mark tanúsítvány:
Az EHS Mono HT Quiet elnyerte a Quiet Mark tanúsítványt. A Quiet Mark tanúsítvány kizárólag az Egyesült Királyság és az EU területén érvényes.

Idő- és korrózióálló:
az EHS Mono HT Quiet kültéri egységek hőcserélője és háza továbbfejlesztett korrózióálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a termék időállóságát.

Durafin™ Ultra:
A korróziógátló réteg és a hidrofil réteg eloszlatja a vizet és növeli a korrózióval szembeni ellenállást, amelyet egy 3000 órán át tartó sópermet-teszt (SST) is igazolt.

Horganyzott acéllemez:
Az EHS Mono HT Quiet kültéri egységének akár 100 μm vastag porbevonattal ellátott, horgonyzott acéllemeze a komplex ciklikus vizsgálat (CCT) során bizonyítottan 43%-kal növelte a termék korrózióállóságát. Így képes megvédeni a kültéri egységet a rozsdásodástól és ellenállóvá teszi a szélsőséges körülményekkel szemben.

Esztétikus kialakítás:
Prémium sötét színével az EHS Mono HT Quiet rendszer észrevétlenül képes beleolvadni bármely épület külső részébe. A kültéri egység megközelítőleg 1 méter magas, így akár erkélyek ablakai alá is telepíthető, így nem akadályozza a kilátást az ablakból. 

 

Fagyvédelmi tulajdonságok:
A fagyvédelmi vezérlés folyamatosan megfigyeli az üzemállapotot és a külső hőmérsékletet, valamint bizonyos időközönként átszivattyúzza a vizet a rendszeren, ezzel megelőzve a kültéri csövekben az elfagyást.

Továbbfejlesztett Flash Injection technológia:
A Flash Injection technológia növeli a hűtőközeg áramlását. A befecskendezési nyílás helyzetének és méretének kialakítása lehetővé teszi a hűtőközeg-áram maximalizálását. Így még -30 °C-os külső hőmérséklet mellett is képes akár 60 °C-os melegvizet termelni, ezzel biztosítva a folyamatos kényelmet még a leghidegebb körülmények között is.

Könnyű telepítés és integrálás a SmartThings-el:
Kialakításuknak köszönhetően a kültéri egységek könnyen telepíthetők és karbantarthatók. Az egység távolról is irányítható a SmartThings-en keresztül.

A Samsung EHS Mono HT Quiet termékeket elérheti ide kattintva!