Az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy a legforróbb nyári napokon is jól érezze magát otthonában, emellett télen energiahatékony fűtési megoldásként is alkalmazza inverteres klímaberendezéseinket.

Klímavásárláskor egy sor kérdéssel találjuk magunkat szembe: melyik a számomra ideális készüléktípus? Mekkora teljesítményűt válasszak? Milyen funkciókért érdemes többet fizetni? És még sorolhatnánk. Most segítünk abban, hogy megtalálja az elvárásainak és lehetőségeinek megfelelő NORD készüléket.

 

Mire van szüksége?

A klímákat két fő csoportra oszthatjuk:

Az otthonok klimatizálására fejlesztett lakossági készülékekre és a nagy alapterületű ingatlanokban alkalmazott ipari, kereskedelmi felhasználásra optimalizált berendezésekre.

 

Lakossági klímák

Oldalfali mono split rendszerek

Lakások klimatizálására a falra szerelhető, 2-8 kW teljesítményű, oldalfali split típusú berendezések a legkedveltebbek. Ebbe a kategóriába tartoznak még a mobilklímák is, amelyeket nem kell beszerelni.

A lakossági oldalfali kínálatunkból mindenki megtalálhatja az igényeinek és lehetőségeinek tökéletesen megfelelő készüléket:

 

 

Mobilklímák

Hogyan hűtse le a lakást, ha az albérletben nincs klíma és jön a nyári hőség. A mobilklíma gyors és egyszerű enyhülést hoz. Ez a legjobb megoldás, ha nincs lehetőség vagy pénz oldalfali készülék szerelésére, vagy ha gyakran költözik valaki.

 

 

Multi split klímák

Több helyiség egyidejű klimatizálására helytakarékos és praktikus megoldást jelentenek a multi split rendszerek. Az egyedileg szabályozható beltéri egységek mind külön-külön csatlakoztathatók egy darab kültéri egységhez.

 

 

Ipari, kereskedelmi épületekben használt klímák

A NORD ipari, kereskedelmi berendezései nagy légterű, általában gazdasági célú ingatlanok – irodák, éttermek, gyárak stb. - hatékony klimatizálását teszik lehetővé. Légcsatornázható, 4 utas kazettás vagy parapet? Válassza ki az épület adottságai alapján legmegfelelőbb megoldást.