SAMSUNG RAC BETTER 1 INVERTER AR 09 HSSDAWKNEU oldalfali hőszivattyús klímaberendezés 2,6 kW

Ügyfélszolgálat: +36 1 666-70-01 1131 Bp, Reitter Ferenc u. 132/c
Szerviz: +36 1 666-70-30

Klímaáruház

"20 év, több mint 150 000 eladott klíma"
Daikin
Hitachi
Nord
Midea
LG
Samsung
Panasonic
C&H
Toshiba

Klíma kereső TIPP: Hogyan válasszak klímaberendezést?

1. Válasszon helyiséget! *
* Több helyiség is hozzáadható!
2. Adjon meg paramétereket!
Adjon hozzá helyisége(ke)t, majd használja a Keresés indítása gombot! Az ajánlott klímaberendezés típusát nem a szoba típusa, hanem annak paraméterei határozzák meg.
3. Listázza ki a találatokat!
Adjon hozzá helyiséget...
A Samsung Better 1 készüléke a piac egyik legenergiatakarékosabb készüléke extra magas fűtési hatékonysággal (A++, SCOP: 4,8)
KISOKOS!

Akciós Samsung AR09 HSSDAWKNEU Better1 inverteres split klímaberendezés

Ingyenes kiszállítás
Smart Inverter technológia
Vírusdoktor
Kellemes ébredés
HIVATALOS, A SAMSUNG MAGYARORSZÁG ZRT.
ÁLTAL FORGALOMBA HELYEZETT,
REGISZTRÁLHATÓ KÉSZÜLÉK!
A+++ energiaosztály
  • Hűtő teljesítmény 2,5 kW
  • Fűtő teljesítmény 3,2 kW
  • Garancia idő 3+2 év
Raktáron
Mikor kapom meg a terméket, ha most megrendelem?
Péntek - 2018.04.27
Webes akciós ár
298 450 Ft
Mennyiség darab
  • Crystal Gloss design
  • Triple Protect Plus
  • Vírusdoktor
  • Easy filter
  • Smart Check

Háromszög alakú kialakítás a hatékony hűtés érdekében

A Samsung légkondicionáló egyedülálló háromszög alakú kivitelezése növeli a teljesítményt, a hideg levegőt gyorsabban és messzebbre áramoltatja otthonában, a Smart Inverternek köszönhetően pedig lényegesen nagyobb energiahatékonysággal teszi mindezt. A Vírusdoktor és az Easy Filter két fokozatban távolítja el a levegőből a port, a szennyeződéseket, az allergéneket, a baktériumokat és vírusokat – először a szűrő, majd a Vírusdoktor segítségével. *** - először használja a szűrőt, majd a Virus Doktorral.

 

 

better2-oldalrol.png

 

Gyors hűtés és kényelmes hőmérséklettartás

A Samsung légkondicionáló a Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével rövid idő alatt lehűti a levegőt, így a kívánt hőmérsékletet hamar eléri. Ezután automatikusan Comfort Cool (komforthűtés) üzemmódba vált, így tartja fent a beállított hőmérsékletet. Így Ön nem fog fázni, és nem kell folyamatosan kézi beállításokat végeznie, valamint a légkondicionálót sem kell ki- és bekapcsolgatnia.

gyors-hutes.png komfort-hutes.png

Okos működés, energia megtakarítás

A Samsung légkondicionáló energia-hatékony EER 10.1-es Smart Invertert alkalmaz. Mivel anélkül tudja fenntartani a kívánt hőmérsékletet, hogy gyakran ki és bekapcsolná a készüléket, akár 70%-kal kevesebb energiát is fogyaszthat. A Smart Inverter segít abban, hogy Ön hosszú időn keresztül komfortosan érezze magát, mindezt a legkisebb energiafogyasztás mellett. 

okos-mukodes.png

inverter.png

neminverter.png

 

Takarítson meg energiát akkor is, ha a hűtést csak egyedül használja

A Samsung légkondicionáló Single User (egyszemélyes felhasználó) üzemmódja kisebb kompresszor kapacitást igényel, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást, míg Önnek komfortos környezetet biztosít. Akkor is használhatja, ha egyedül van és még egy forró napon sem kell aggódnia a villanyszámla miatt. A kis energiafogyasztásnak köszönhetően a környezetet is védi.

energiamegtakaritas.png

 

Eltávolítja a vírusokat

A Vírusdoktor és az Easy Filter két fokozatban távolítja el a port, a levegőben terjedő szennyeződéseket és allergéneket, valamint a baktériumokat és vírusokat, beleértve az Influenza A és Corona vírust is – először a szűrő, majd a Vírusdoktor segítségével. Így Ön mindig tiszta és egészséges levegőt lélegezhet be, amit a British Allergy Foundation (Brit Allergia Alapítvány) is igazol.

virus.png

 

Egyenletes, hosszantartó teljesítmény

A Samsung légkondicionáló a legszélsőségesebb körülmények között is megállja a helyét. A Triple Protector Plus (háromszoros plusz védelem) technológiája meggátolja, a kompresszor vagy a vezérlőegység túlterhelését, melyet az elektromos kisülések vagy a feszültségingadozás okozhat, külön feszültségszabályozó berendezés nélkül. Rozsdamentes bevonata meggátolja a kondenzátor és a külső borítás korrózióját. A nagyobb kondenzátornak és az optimalizált hűtőanyag áramoltatásnak köszönhetően extrém forró (akár 58°C-os) környezetben is megállja a helyét.

egyenletes1.png egyenletes2.png

 

Irányítsa bárhonnan

A mobiltelefonján a SMART Wi-Fi funkció segítségével az alkalmazáson keresztül irányíthatja Samsung klímáját, bárhonnan ahol található vezeték nélküli hálózat. Egyszerűen kapcsolaja be és állítsa be a kívánt üzemmódot és hőmérsékletet. Illetve előre be is állíthatja mikor kapcsoljon ki és be a készülék.

* Elérhető iPhone és Android készülékeken

wifi.png

 

Könnyű hibaelhárítás

A Samsung légkondicionáló Smart Check, automatikus hibafigyelő rendszerrel rendelkezik. A felmerülő problémákat még az elején észleli és meghatározza, illetve egy okostelefon alkalmazás segítségével gyors és könnyű megoldásokat kínál a hiba elhárítására.* Önnek nem kell a kezelési útmutatót előkeresnie, vagy szükségtelenül kihívnia a szerelőt – aki feltehetően egy jelentős javítási díjról szóló számlát állítana ki – így időt és pénzt takaríthat meg.

  * IPhone és Android készülékeken

 hibaelharitas.png

 

Hibakódok:

E101

E102

Kommunikációs hiba (beltéri-kültéri)
E121 Beltéri érzékelő hiba
E122 Beltéri melegítés érzékelő hiba
E154 Beltéri motor sebesség mérő hiba
E162 EEPROM hiba
E163 EEPROM beállítás hiba
FROM E200              Kültéri egység hiba

TELJESÍTMÉNY

13,0 m3/perc légszállítás (max)
2,5 kW hűtési kapacitás
3,2 kW fűtési kapacitás
0,9 L/óra páramentesítés

FIZIKAI PARAMÉTEREK

Beltéri egység méret: 896 x260x275
Kültéri egység méret: 790x545x285
Beltéri egység súly: 14 kg
Kültéri egység súly: 38

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Csőhossz: max 15 cm
Szintkülönbség: max 8 cm
Hűtőközeg típusa: R410A
SVC érték: Folyadék: 6,35 mm
SCV érték: Gáz: 9,52 mm

MŰKÖDÉSI TARTOMÁNY

Hűtés: -10-46 °C
Fűtés: 16-30 °C

 

A Samsung klímaberendezések R410A hűtőközeget használnak, melynek GWP értéke nagyobb mint 150. (Az érték az EU 517/2014-es szabvány szerint megállapítva

0